Osaavaa henkilöautojen huoltoa Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Kun tarvitset osaavaa henkilöautojen huoltoa Pirkanmaalla, käänny VMS Racing Oy:n puoleen!

 

Tältä sivulta voit lukea lisää yrityksemme toiminnasta.

Autohuoltoa jo toistakymmentä vuotta

VMS Racing Oy on vuonna 2006 perustettu Volvo-henkilöautoihin erikoistunut huoltokorjaamo. Takanamme on kohta 20 vuoden kokemus Volvo-henkilöautojen huolto- ja korjaustöistä sekä lisävarusteasennuksista.

 

Meillä on ajantasainen tietokanta ja kokemusta niin uusista kuin käytetyistäkin Volvoista. Nykyaikaiset korjaamon laitteet – kuten testerit – ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat luotettavan ja korkeatasoisen työjäljen.


Mikäli haluat kysyä lisää palveluistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Tarvitseeko Volvosi huoltoa?

VMS Racing Oy tekee Volvojen määräaikaishuollot, kuten nokka-akselin hihnanvaihdot ammattitaidolla. Teemme huoltotyöt tarkasti maahantuojan antamien huolto-ohjeiden mukaan, jotta autosi takuu pysyy voimassa.

 

Käytössämme on Volvon virallinen Vida-diagnoosijärjestelmä, jonka avulla pystymme toteuttamaan vaativatkin vianetsinnät sekä tekemään ohjelmistopäivityksiä ja uudelleenlatauksia. 

Lue lisää

Meiltä saat asiantuntevaa palvelua

Taksiautoilijat ja Volvon omistajat arvostavat VMS Racingin palveluita, koska reagoimme nopeasti ja ammattitaitoisesti auton huoltotarpeeseen. Tämä on välttämättömyys erityisesti ammatikseen ajaville. Työt tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla.

 

Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat:

4

  • KL-varaosat

  • Bosch

  • Q8Oils

  • MANN-FILTER

  • Zimmermann

  • LEMFÖRDER

Ota yhteyttä Pirkanmaalla palvelevaan VMS Racing Oy:hyn!

Liikkeemme sijaitsee Tampereen läheisyydessä Kangasalan Lentolassa, Kallion yritysalueella, aivan Lahdentien varressa. Olet tervetullut vierailemaan liikkeessämme! Palvelemme maanantaista torstaihin klo 8–16.30 ja perjantaisin klo 8–15.

 

Meihin voit olla yhteydessä myös puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

 

VMS Racingin palvelu on aina yksilöllistä, joustavaa, takuuvarmaa ja kohtuuhintaista.