Autokorjaamomme palvelee Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

VMS Racing Oy on Pirkanmaan alueella palveleva autokorjaamo. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä, mukaan lukien takseja, pitkän työkokemuksemme tuomalla tietotaidolla.

 

Meiltä saat muun muassa:

2

  • mekaaniset työt

  • alustan osat

  • sähkökomponentit

  • ohjelmistopäivitykset

  • kolarikorjaukset.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia korjaustöitä tarvitset. Palvelemme sinua vankalla ammattitaidolla ja räätälöimme monipuoliset palvelumme tarpeidesi mukaan.

Autojen korjaukset luotettavasti nykyaikaista työvälineistöä käyttäen

Vikatapauksissa palveluumme kuuluu auton ennakkodiagnoosi, jonka jälkeen autolle varataan korjausaika. Nykyaikaisissa autoissa on kattavat diagnoosijärjestelmät, joten ajanmukaiset laitteet vianetsinnässä ovat välttämättömät. Palveluumme kuuluu myös vikakoodien luvut sekä ohjelmistopäivitykset.


Käytössämme on Volvon virallinen Vida-diagnoosijärjestelmä. Vidalla on mahdollista suorittaa vaativatkin vianetsinnät sekä tehdä ohjelmistopäivityksiä ja uudelleenlatauksia. Päivitykset sekä uudelleenlataukset päivittyvät Volvolle tehtaan omaan tietokantaan, jolloin auton tietokanta pysyy ajan tasalla. Markkinoilla on saatavilla myös ns. piraattiohjelmia, jotka eivät päivity tehtaan tietokantaan ja näin ollen saattavat aiheuttaa ongelmia auton toimintaan. Emme suosittele niiden käyttöä.

Lue lisää Volvo-huolloista

Tarvitsetko sijaisautoa korjaustöiden ajaksi?

Kun teetät autosi korjauksen VMS Racing Oy:llä Pirkanmaalla, voit vuokrata korjaustöiden ajaksi Volvo V 70:n käyttöösi.

 

Sijaisauton vuokrahinta on 45 €/päivä, sis. 50 km ajoa.

 

Mikäli tarvitset sijaisautoa, kerrothan siitä meille jo korjausta varatessasi. Näin pystymme varaamaan auton käyttöösi jo hyvissä ajoin ja varmistamaan sen saatavuuden.

Ota yhteyttä auton korjaustöiden asiantuntijaan

Kun tarvitset laadukkaasti toteutettua korjausta autollesi, ota yhteyttä VMS Racing Oy:hyn! Palvelemme sinua joustavasti koko Pirkanmaan alueella. Meidät saat parhaiten kiinni puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

 

Liikkeemme on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–16.30 ja perjantaisin klo 8–15, joten olet tervetullut asioimaan myös paikan päällä.